AUDI B2B RUN trkače vodi na plavu stazu Grbavice - Body.ba

Rok za prijavu 17.9.

AUDI B2B RUN trkače vodi na plavu stazu Grbavice

Piše: V. Vukmirović

Srijeda, 12.09.2018.

AUDI B2B RUN trkače vodi na plavu stazu Grbavice

Još 15 dana ostalo je do početka najvećeg poslovno-sportskog događaja, AUDI B2B RUN, koji će se održati 27. septembar na Vilsonovom šetalištu.

Organizatori utrke u saradnji sa administracijom FK Željezničar pripremili su za sve takmičare iznenađenje, te učesnike ovogodišnje utrke očekuje nova, još atraktivnija ruta. Naime, start i cilj utrke biće na istoj lokaciji kao prošle godine, ispred Face TV, a svi trkači imat će jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj plavoj stazi stadiona Grbavica. AUDI B2B RUN biće ujedno i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica, a svi takmičari imat će priliku da osjete fantastičnu atmosferu trčeći kroz stadion.

“Zadovoljstvo nam je što će se jedan dio ovako respektabilnog događaja održati na stadionu Grbavica.  AUDI B2B RUN zaista okuplja eminentne kompanije, među kojima su i partneri FK Željezničar i vrlo rado smo se uključili u utrku. Ovom prilikom pozivam sve poslovne partnere kluba da se prijave na AUDI B2B RUN događaj i učestvuju u najvećem poslovno-sportskom događaju”, kazao je Armin Herić, press služba FK Željezničar.

AUDI B2B RUN će ove godine na jednom mjestu okupiti preko 120 kompanija i stručnjake iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije. Valja naglasiti kako se ovom projektu rado odazivaju svi – od menadžera do pripravnika. Kao i prošle godine, nakon što učesnici istrče predviđenih 5km, uslijedit će After Run Party powered by Class Plus kada će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Promovisanjem zdravog načina života, unapređenjem međuljudskih odnosa, te afirmisanjem korporativne kulture, AUDI B2B RUN je jedinstven i moderan koncept team buildinga. Projekat predstavlja sjajno mjesto za zabavu i rekreaciju, potiče komunikaciju i timski duh, a najviše se brine o tome da zdravlje i sport imaju primat u životu svakog pojedinca.

Sve kompanije koje žele biti dio AUDI B2B RUN utrke, a pritom žele i unaprijediti komunikaciju unutar svog radnog kolektiva, te koje shvataju značaj bavljenja fizičkim aktivnostima, mogu se prijaviti za utrku putem linka http://www.b2brun.ba/prijavi-se.php. Rok za prijavu je 17.09., a broj mjesta na startu je ograničen.

Male, srednje ili velike kompanije ujedinjene pod sloganom “Cijela kompanija=jedan tim” dobro su došle 27. septembra, a jedino što je bitno jeste da se učesnici zajednički brane boje svojih kompanija.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>U školi je zezali zbog nogu, a sada joj se dive

Miss Iron Bum

U školi je zezali zbog nogu, a sada joj se dive

Djevojka po imenu Bakhar Nabieva, poznatija pod nadimkom "Miss Iron Bum", toliko je unaprijedila izgled svog...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Zašto je dobro igrati mali nogomet?

Zdravije nego što mislite

Zašto je dobro igrati mali nogomet?

Igranje malog nogometa, odnosno futsala, mnogima je najdraža rekreativna aktivnost. Historijat ovog sporta...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>TOP 10 pjesama koje trebate slušati dok trenirate

Idealno za motivaciju

TOP 10 pjesama koje trebate slušati dok trenirate

Većina ljudi ne može zamisliti svoj trening bez slušalica i omiljenih pjesama koje će odzvanjati vašim ušima...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Bila je najljepša djevojčica na svijetu, a danas..

11 godina kasnije

Bila je najljepša djevojčica na svijetu, a danas..

Prije tačno jedanaest godina Francuskinja Thylane Blondeau je kao djevojčica osvojila svijet jednom svojom...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)