Britney Spears 'vrućim' snimkom iz teretane odgovorila hejterima: I šta kažete, loše izgleda?

I dalje je sjajna

Nakon žustre javne svađe sa svojom sestrom Jamie Lynn, Britney Spears se vratila svojim omiljenim aktivnostima na društvenim mrežama: objavljivanju snimaka tokom vježbanja, a ovaj put nije ostala dužna hejterima koji je često prozivaju.

Britney Spears 'vrućim' snimkom iz teretane odgovorila hejterima: I šta kažete, loše izgleda?

U novom postu američka zvijezda je objavila snimak dok naporno trenira, ali uz poruku upućenu svima onima koji su je vrijeđali i pisali joj da "izgleda gadno".

"Pa sam htjela ovo ponovno objaviti jer kvragu !!! Svi su vam komentari tako LIJEPI', napisala je uz dosta sarkazma.

U pozadini video snimka čuje se kako svira njen kultni hit Toxic, a Britney se može vidjeti kako radi nekoliko vježbi, od hodanja na traci za trčanje preko dizanja utega do joge, uz naravno, nekoliko legendarnih plesnih pauza ubačenih za bolje raspoloženje.

Na sebi je pop zvijezda imala kratke crne hlačice i žuti sportski grudnjak, pa su neki jedva dočekali ovu objavu.

Bilo je ponovo komentara koji se neće dopasti Britney, no jako malo, dok joj je većina njenih fanova udjeljivala razne komplimente kao: "Kraljica si", "Ne mogu ti ništa, ti si iznad svih" ili "Samo tako nastavi, inspiracija si nam".

Jedno je sigurno, Britney Spears u 40. godini izgleda fantastično!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak