Nikad slobodnija Britney Spears: 40. rođendan obilježila neprimjerenim fotografijama

Svi joj zavide na izgledu

Jučer (2. decembar) je slavna američka pjevačica napunila 40 godina.

Nikad slobodnija Britney Spears: 40. rođendan obilježila neprimjerenim fotografijama
britney spears

Zajedno sa zaručnikom Samom Asgharijem Britney će rođendan proslaviti na plažama Cabo San Lucasa u Meksiku.

"Britney je uzbuđena što će putovati u Cabo privatnim avionom sa svojim zaručnikom. Obožava odmor na plaži, a u Meksiku nije bila dugo godina", rekao je izvor blizak pjevačici za magazin "People".

"Dobro joj de. Vodi računa o sebi fizički i psihički. Njen zaručnik Sam joj je najveća podrška i ona obožava biti s njim", dodao je izvor.

Uoči svog rođendanskog putovanja, Britney je podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima se mazila sa svojim zaručnikom (27) dok su se spremali na let za Meksiko.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Ona je pokazala da je poput vina i da jednostavno što je starija, to je bolja. Britney se drži sjajno, krasi je ljepota koju je prati tokom cijele karijere, a šta tek reći za njeno tijelo koje izgleda i dalje besprijekorno i zategnuto.

S nekoliko fotografija i videa, za koje neki smatraju i neprimjerenim, pokazal je da izgleda sjajno i možemo samo poručiti da je njen 13 godina mlađi zaručnik Sam pravi sretnik.

Komentari (1)

Govno bi joj pojeo ko sarmu

Perika Miralema PaNJića
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak