Jelo kojeg se Simona Halep ne može odreći: "Od njega mi je bolje"

Simona Halep najvažnija je teniserka u povijesti Rumunije.

Jelo kojeg se Simona Halep ne može odreći: "Od njega mi je bolje"

Bivša najbolja svjetska teniserka je u karijeri osvojila 23 WTA turnira, uključujući dva Grand Slama, Roland Garros i Wimbledon, ali i Rogers Cup, 2016. godine.

Ranije je Simona Halep otkrila  "dijetu" koja ju je dovela do naslova u Kanadi prije nekoliko godina. Priznala je svoju slabost prema kolaču od sira, desertu od kojeg se "osjeća bolje".

"Jela sam isti doručak deset dana u hotelu. Kajgana i čokoladni kroasan. Za ručak, pileća tjestenina - vrlo dosadno. Navečer sam jela ribu koju inače ne jedem, ali te sedmice sam je jela svaki dan", kazala je Simona, dodavši:

"Kolač od sira za desert svaku večer i dobro je prošlo. Jeo sam desert svaki dan, nisam mu mogla odoljeti. Osjećam se bolje", rekla je Simona Halep.

Drugom prilikom Halep je rekla da joj je tjestenina omiljena hrana i da je luda za sladoledom.

Naravno, sve te namirnice treba u normalnim količinama konzumirati i ne treba pretjerivati, posebno ne sa stvarima koje u sebi imaju dosta šećera.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak