1 1/5

Šećerne žitarice

Hrana koja povećava rizik od Alzheimerove bolesti
Hrana koja povećava rizik od Alzheimerove bolesti

Mnogi zdravstveni stručnjaci vjeruju da šećerne žitarice, posebno neorganske, imaju glifosat. Ovo je uobičajeni pesticid kojim se prskaju usjevi kukuruza, što dovodi do poremećaja u mikrobiomu crijeva. Stoga se pobrinite da za jutarnje žitarice birate samo kvalitetne vrste.

Komentari (1)

TAALIJANI jedu najvise tjesteninu pa opet imaju mal broj ljudi kojj imaju Alchajmerovu bolest

Bobika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak