Bliži se 50. godini života, ali je i dalje u zavidnoj formi: Penelope Cruz opet zablistala

Iako se bliži 50. godini, slavna glumica Penelope Cruz i dalje uspijeva biti zavidnog izgleda, a to je i dokazala nedavno, fotografirajući se u New Yorku.

Bliži se 50. godini života, ali je i dalje u zavidnoj formi: Penelope Cruz opet zablistala

Penelope Cruz (47) nedavno je dobila nagradu MoMA za svoju filmsku karijeru, a kasnije je pozvana u TV emisiju na NBC-u da govori o svom stvaralaštvu.

Odjevena u kratku, žutu suknju, koju je uskladila sa sakoom u istoj boji, Penelope Cruz je, bez sumnje, bila u centru pozornosti. Glumica je fotografirana ispred studija, dok se spremala za live, a obožavatelji su mogli vidjeti kako dobro izgleda sa 47 godina.

Djevojka je također odlučila svoj outfit uskladiti sa sandalama na visoku petu i maskom za zaštitu od koronavirusa.

“Ovo je vrlo zanimljivo vrijeme za filmski svijet. S toliko distribucijskih platformi i toliko uređaja koje možete gledati, pristup filmu je jednostavan. Svi imamo mogućnost "držati kino u svojim rukama", gledati filmove gdje god idemo." , rekla je Cruz.

“Posljednjih nekoliko godina ostavile su traga na produkciji. Neki su stali. Pozorišta su zatvorena. Kinematografija se mijenja. I svi se pitamo kako izgleda budućnost kinematografije", dodala je.

Muzej moderne umjetnosti u New Yorku (MoMA) odao je posebnu počast španskoj glumici u utorak navečer, nazvavši je "umjetnicom od globalne važnosti", na svečanosti na kojoj je umjetnica nosila impresivnu crvenu haljinu koju je kreirala kuća Chanel moda, prenosi EFE.

"Penelope Cruz oduševljava kinematografsku publiku od 1992. godine i uvjerljiva je umjetnica, kako u akcijskim i pustolovnim filmovima tako i u igranim filmovima", rekla je kustosica filmskog odjela Moend Rajendra Roy u izjavi., prenosi Agerpres .

Cruz bila je prva španska umjetnica koja je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu u filmu "Vicky Cristina Barcelona" Woodyja Allena. Nagrađena je i nagradom za najbolju glumicu - Copa Volpi - na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu za ulogu u "Parallelnim majkama".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak