Irina Shayk objavila fotografiju iz djetinjstva: Već tada je bilo jasno...

Ostvarila veliku karijeru kao manekenka

Ruski model Irina Shayk nedavno je napunila 36 godina, a na Instagramu je fanove podsjetila na to kako je izgledala u djetinjstvu.

Irina Shayk objavila fotografiju iz djetinjstva: Već tada je bilo jasno...

Prekrasna Ruskinja jedna je od najplaćenijih manekenki na svijetu i miljenica je velikih modnih kuća. Irina ustaje iz kreveta samo za ček s mnogo nula, a u 36. godini uspjela je skupiti bogatstvo od 25 miliona dolara.

U prošlosti je bila u vezi s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom, nakon čega je njena popularnost znatno povećana. Prethodno je živjela u sriomašnoj porodici s majkom, bakom i sestrom, ali kada je postala punoljetna, njen život se u potpunosti promijenio.

Irina, koja je rođena u malom gradu u Rusiji, pobijedila je na izboru za Miss kad je bila punoljetna. Bio je to trenutak kada je morala birati između nastavka studija na fakultetu i karijere modela. Financijski nedostaci u porodici naveli su je da odabere drugu opciju.

"Bili smo jako siromašni. Nakon škole smo sestra i ja pomagale mami u vrtu. Uzgajali smo krumpir, krastavce, rajčice. Ali ne radi zabave, nego da bi nešto pojeli. Htjela sam postati novinarka, ali kako god izgledala u budućnosti, sigurno sam znala da ću napustiti svoj rodni grad. Osjećala sam da je to moja sudbina” , priznala je Irina u jednom intervjuu.

Irina je oduvijek bila ljepotica, a to dokazuju slike iz njenih tinejdžerskih dana. Na dan kada je napunila 36 godina, Irina je objavila nekoliko fotografija s njom kao bebom ili kao tinejdžerkom. U jednoj od njih pojavljuje se pored njezine majke Olge.

Prije četiri godine Irina je postala majka i rodila djevojčicu. Lea de Sheine je kći modela i glumca Bradleya Coopera. Njih dvoje su prekinuli 2019. godine, nakon četiri godine veze, ali su ostali prijatelji i zajedno odgajaju svoje dijete.



Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak