1 1/10

Biografija

Nakon operacije koju je jedva preživjela, fitness trenerica ponovo živi život punim plućima
Nakon operacije koju je jedva preživjela, fitness trenerica ponovo živi život punim plućima

Sophie Allen je danas inspiracija mnogima, ali njen život nije uvijek bio idealna slika fitnessa. 2011. godine, Sophie je trebala imati rutinsku operaciju. Međutim, tokom operacije, hirurg je nenamjerno probio njeno crijevo, što je dovelo do komplikacija. Nedugo nakon što je puštena kući iz bolnice, Sophie je dobila infekciju.

"Infekcija je bila loša, i da nisam brzo otišla doktoru, ona bi zatvorila moje organe i vjerovatno bih umrla. Imala sam sreće što sam shvatila da nešto nije uredu na vrijeme. Sljedećih nekoliko mjeseci sam provela na intenzivnoj njezi i prolazila sam kroz brojne procedure. Nisam mogla hodati, tuširati se ili čak pravilno disati", rekla je Soph.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak