1 1/5

1. Težiti najboljem i ne kriti to

Pet pravila uspjeha Cristiana Ronalda
Pet pravila uspjeha Cristiana Ronalda

"Nikada nisam pokušavao sakriti činjenicu da je moja težnja da budem najbolji", priznao je Cristiano Ronaldo. Tome u prilog možda i najbolje govori nedavna izjava nekadašnjeg saigrača Patricea Evre koja je privukla veliku pažnju javnosti.

"Igrao je stoni tenis protiv Rija Ferdinanda i izgubio, tada smo svi počeli vikati i derati se, a Ronaldo se uzrujao. Tada je poslao svoju rodicu da mu kupi stol za stoni tenis. Kod kuće je trenirao dvije sedmice, vratio se i pobijedio Rija pred svima nama. Takav je Cristiano", ispričao je Evra. 

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak