Žene širom svijeta lude za predsjednikom Ukrajine

Smatraju ga najseksi političarem

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij postao je jedna od najvažnijih osoba u svijetu posljednjih dana, nakon što je krenula ruska invazija na njegovu zemlju.

Žene širom svijeta lude za predsjednikom Ukrajine

Zelenskij se pokazao kao pravi lider, a svojom hrabrošću oduševio je mnoge, pa je odlučio da će ostati do kraja u Kijevu i da ni u jednom trenutku ne planira da se preda Rusima.

Radi se o bivšem komičaru i glumcu, no silom prilika obukao je uniformu i dao najbolji primjer svojim sunarodnjacima, a svojim izgledom i posebno svojim stavom oduševio je žene širom svijeta.

"Jesam li ja jedina koja slini za Zelenskim. Njegova neustrašivost je tako seksi", piše jedna žena na Twitteru, dok druga dodaje: "Žao mi je ako je ovo neprimjereno, ali nikada nisam primijetila koliko je Zelenskij seksi".

Čak su i neki muškarci pisali hvale na račun ukrajinskog predsjednika.

"Zelenskij je najseksi svjetski vođa iako je skoro izjednačen s kanadskim premijerom Trudeauom", tvrdi jedan muškarac.

Zelenskij je oženjen Olenom (44) i njih dvoje imaju dvoje djece od 17 i devet godina. Svi oni se nalaze u Ukrajini i ne žele da napuste zemlju unatoč ratu.

Mnogi smatraju da je ruski predsjednik Vladimir Putin podcijenio Zelenskog jer ovaj nije imao nikakvo političko iskustvo ranije, ali pokazao se kao pravi vođa.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak