4 4/10

Espresso, Italija

Kako se kafa pije širom svijeta?
Kako se kafa pije širom svijeta?

Talijanski espresso se tipično poslužuje uz krišku limuna. Ovaj napitak se sprema tako što se sitno mljevena zrna stavljaju pod paru u aparatu, stvarajući tako kafu s pjenušavim gornjim slojem.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak