Bet365 - prijenos uživo

Kad biste morali birati jednu platformu za online klađenje, većina iskusnih igrača diljem svijeta će vam preporučiti Bet365. Zašto je tomu tako i kakvo iskustvo vas očekuje ako se odlučite registrirati na Bet365, donosimo u nastavku teksta.

Bet365 - prijenos uživo

Već od 2000. godine Bet365 polako daje do znanja igračima i konkurentnim stranicama da su im želje korisnika na prvom mjestu. Od 2004. posvećuju se isključivo online poslovanju i odmah nakon što se odlučuju prodati sve fizičke poslovnice u Velikoj Britaniji, uvode brojne druge jezike na stranicu i razne valute svijeta.

Vrlo brzo nakon toga, Bet365 predstavlja dio platforme predviđen za klađenje uživo ili in-play klađenje. U prijevodu to bi značilo, da imate opciju pratiti uživo sportski događaj na koji ste se kladili. U ovom slučaju također možete koristiti vrlo popularnu opciju - Cash out, koja dopušta da prije nego događaj završi povučete određeni osvojeni iznos. Tu opciju savjetujemo da koristite ukoliko primijetite da sportski događaj neće završiti kako ste inicijalno predvidjeli. Osvojeni iznos u ovom slučaju neće biti visok kao i predviđeni ali barem nećete izgubiti sve.

In-play klađenje i prijenos sportskih događaja u stvarnom vremenu

Bet365 u svojoj ponudi za klađenje uživo na preko 50 000 prijenosa uživo i preko 100 000 live prijenosa parova godišnje, što znači da jako prednjače pred konkurencijom. Jedino što nam se ne sviđa su niže kvote nego što možemo primijetiti na drugim stranicama za sportsko online klađenje.

Osim niskih kvota, igrači na našim prostorima još uvijek nemaju dozvolu za klađenje putem originalne platforme Bet365. Također ne postoji korisnička podrška na jezicima s ovog područja, a ako se kladite u kunama ili dinarima, morat ćete ih prvo pretvoriti u eure.

Ako ipak baratate engleskim jezikom dobro, preporučamo da se registrirate na Bet365 putem alternativnih ili mirror linkova.

Linkovi ovog tipa služe kako bi zaobišli zabranu izdanu od Porezne Uprave u Hrvatskoj te uživali u svom najdražem hobiju bez ometanja.

Mirror linkovi su sigurni za korištenje a vaši podaci će biti strogo čuvani jer su dodatno opremljeni SSL enkripcijom koju koriste najveća imena u industriji sportskog klađenja.

Jedan od razloga zašto bismo također preporučili da platformi za klađenje Bet365 date šansu je činjenica da strane kladionice ne uzimaju kumulativne troškove ili porez na igranje igara na sreću. Domaće kladionice, osim što nemaju toliko evenata u ponudi kao Bet365, po osvojenom iznosu naplaćuju porez i dodatne kumulativne troškove.

Uživo prijenos na Bet365 dopušta da najdraže sportske događaje pratite u stvarnom vremenu i nadopunjujete svoju okladu.

Za pristup in-play opciji za klađenje, postoje određena pravila koja morate ispoštovati. Jedno od pravila je da ste se već kladili u posljednja 24 sata, a drugi je da imate već nešto novca na računu za klađenje. Minimalno 10 eura bi trebalo biti dovoljno.

Bet365 prijenos uživo pokriva sve popularne i one manje popularne sportove. Tako ćete naći opcije za klađenje na nogomet, košarku, rukomet, odbojku i tenis, no ne izostaju snooker, pikado, utrke konja, utrke pasa, kriket, futsal, biciklizam i slični drugi sportovi.

Važno je napomenuti da sve opcije u kojima možete uživati kladeći se na njihovoj stranici - imate dostupne i kod prijenosa uživo. Bet365 ima jednu od najraznovrsnijih ponuda što se tiče oklada. Tako ćete u slučaju klađenja na nogometni događaj moći izgraditi vlastitu okladu putem opcije Bet Builder. U tom slučaju ne morate birati isključivo pobjednika, već se možete kladiti na broj kartona, hendikep, broj kornera i sličnih detalja.

Bet365
Bet365 prijenos uživo

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak