U Esmeraldu su svi bili zaljubljeni, a kako glumica danas izgleda u 54. godini?

Serija je bila hit krajem 90-ih

Telenovela "Esmeralda" bila je pravi hit krajem 90-ih, a nju je glumila Leticija Calderon, danas 54-godišnja španska glumica.

U Esmeraldu su svi bili zaljubljeni, a kako glumica danas izgleda u 54. godini?

Esmeralda je bila slijepa djevojka koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom pošto je gazda želio muško dijete.

Kasnije se Esmeralda zaljubljuje upravo u tog dječaka, pa su ona i Jose Armando bili najpopularniji TV par.

Tada je Leticija imala 29 godina i proslavila se tom ulogom, ali kasnije je priznala da se tokom snimanja serije borila s ovisnošću i da je odlučila izliječiti se tek kada joj je prijateljica preminula na rukama od predoziranja.

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života", ispričala je glumica 2013. godine.

Ona je iza sebe ostavila dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza s kojim je bila dvije godine, a nakon toga za Juana Collada.

Njen stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, a ona mu je posvetila knjigu “Anđeo u mom životu”.

"Luciano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete", rekla je Calderon.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak