Gospođa Lewandowski u oskudnom bikiniju sve raspametila: "Kakvo tijelo!"

Izgleda bolje nego prije poroda

Anna Lewandowski, supruga slavnog napadača Barcelone Roberta, ponovo je "raspametila" fanove na Instagramu.

Gospođa Lewandowski u oskudnom bikiniju sve raspametila: "Kakvo tijelo!"
  • Anna je poznata zbog svog slavnog muža, ali i sama je bivša prvakinja u karateu, popularna je u Poljskoj posebno, a zbog svog izgleda i "hot" fotografija ima veliki broj pratilaca.

Na svom je profilu objavila fotografiju u bikiniju kojom je istaknula svoju isklesanu figuru.

"Božansko tijelo!!", jedan je od komentara. "Pogledajte samo ovaj trbuh!", ushićeno će drugi. Hvalospijeva je bilo na stotine...

Gospođa Lewandowski već je godinama jedna od najpopularnijih trenerica u Poljskoj, kao i jedna od najpopularnijih žena u show businessu. Na zadovoljstvo brojnih fanova, trenerica aktivno vodi svoje društvene mreže, na kojima redovito dijeli ne samo svoje znanje o prehrani i tjelesnoj aktivnosti , već prikazuje i odabrane trenutke iz svog života.

Iako je Anna Lewandowski majka dvoje djece, svojom fizičkom formom neprestano impresionira. Prema mnogima, sada supruga Roberta Lewandowskog izgleda bolje nego prije rođenja djece.

Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju i sa sunčanim naočalama te kosom svezanom u visoku punđu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak