Jennifer Aniston je napunila 53 godine, ali izgleda kao 'djevojčica': Evo i zašto

Puno pažnje posvećuje svom tijelu

Slavna američka glumica Jennifer Aniston u 53. godini izgleda sjajno, zahvaljujući urednom životu, pravilnoj ishrani i dugogodišnjem vježbanju.

Jennifer Aniston je napunila 53 godine, ali izgleda kao 'djevojčica': Evo i zašto

Ona je tek prije nekoliko dana napunila 53 godine, a objavama na društvenim mrežama pokazuje kako uveliko prkosi godinama.

Bivša supruga Brada Pitta i zvijezda serije "Prijatelji" svakodnevno vježba, zbog čega danas i izgleda tako dobro.

Snimke vježbanja često kači i na društvene mreže, a u njenim aktivnostima ne mogu je ometati ni njeni psi. Unatoč njihovom "smaranju", Jennifer ne prestaje sa sesijama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Mislim da su naša tijela predivna i mislim da je važno slaviti ih i biti ponosan na to što imamo - bez obzira na to koliko godina imate. Ne bi trebalo biti stida ili neugodnosti oko toga", kazala je Jennifer svojevremeno.

Kako se hrani slavna Jennifer Aniston?

Svakako da je samopouzdanje koje Jennifer posjeduje opravdano i da nije došlo preko noći. Ona mnogo brine o svome tijelu i šta u njega unosi. Evo šta glumica konzumira u svojoj svakodnevnoj ishrani:

Doručak

"Svako jutro popijem čašu tople vode sa limunom, nakon toga napravim neki shake ili jednostavno pojedem jedan avokado ili jaje. To mi je najdraži doručak." - kaže Jennifer. Njen smoothie uključuje neku vrstu čistog proteina, zatim banane, borovnice, smrznute trešnje, mješavinu dinamičnog zelenog povrća, mak u prahu i malo kakaa. Često za doručak pripremi i zdjelu prosijanih pahuljica sa bananom ili napravi zobenu kašu sa jajima, jer bjelanjak nam daje dnevnu količinu proteina koja nam je potrebna.

Ručak

Njen sveukupni pristup je zapravo prilično jednostavan, kada se o tome radi. "Ne dopuštam prehrambenim navikama da izmaknu kontroli gdje bi mi bio potreban restart", rekla je. "Prilično je jasno: Jedite što više organskog voća i povrća, smanjite unos šećera na minimum, pijte puno vode i dobro se naspavajte. Dopuštam sebi da se počastim s vremena na vrijeme, ali ne pretjerujem sa tim."

Večera u njenoj kući obično uključuje kombinaciju povrća s bjelančevinama, ali će i ona nakon nekog vremena uživati u svojim omiljenim jelima. Jennifer u svojoj kući ima pećnicu za pizzu, pa s vremena na vrijeme napravi pizzu ili lazanje sa tikvicama, patlidžanom i raznim vrstama sira. Kaže da je jako slaba na meksičku kuhinju, ali da ne pretjeruje sa šećerom.

Kaže da joj je omiljeno jelo pasta, ali da pokušava da ograniči unos tjestenine, pogotovo u večernjim satima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak