1 1/5

Celer

Namirnice koje podgrijavanjem postaju opasne
Namirnice koje podgrijavanjem postaju opasne

Kada se prvi put zagrije, celer može poslužiti kao odličan pomagač za pripremu ukusnih supa i dodavanje arome ostalim jelima. Međutim, nakon kuhanja, obavezno bi ga trebalo izvaditi iz jela jer tada je još uvijek kvalitetan i zdrav, da bi već nakon idućeg zagrijavanja njegovi nitrati postali toksični.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak