13 13/15

Pripremanje hrane unaprijed

15 pravila uz koje ćete graditi mišićnu masu poput profesionalaca
15 pravila uz koje ćete graditi mišićnu masu poput profesionalaca

Ishrana i obroci svaka 3 do 4 sata, u suštini i jesu najteži dio bodybuildinga na kom većina kvalitetnih vježbača pada i zbog toga ne uspijeva ostvariti napredak kakav bi inače bio moguć. Zbog toga je uvijek dobra preporuka to da se hrana priprema unaprijed za cijeli dan ili dva, te da se obroci onda samo vade iz frižidera i jedu prema planu i rasporedu. Vrlo često upravo to i pravi razliku.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak