Ikona fitness estetike: 10 principa treninga uz koje je Frank Zane pobijedio čak i Arnolda

Mnogo lakši ali ljepše građen

Među 14 ljudi koji su osvajali titulu Mr. Olympia, Frank Zane je ostao zapamćen kao daleko najlakši bodybuilder koji je svojim remek-djelom od tijela na bini teškim tek 84 kilograma pobjeđivao čak i Arnolda Schwarzeneggera lično.

Ikona fitness estetike: 10 principa treninga uz koje je Frank Zane pobijedio čak i Arnolda

Njegova kombinacija simetrije, forme i prezentacije, učinile su ga pravom fitness ikonom čija tjelesna figura se smatra vjerovatno i najboljom u historiji i koju već decenijama pokušavaju dostići drugi bodybuilderi takmičari i fitness modeli. Upravo zbog toga, deset principa treninga ovog velikana su zlata vrijedno štivo za sve one koji rade na izgradnji sopstvenih tijela.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak