2 2/9

Problem 2: Ne pristaju vam haljine i odjeća

9 problema žena u fitnessu o kojima se šuti
9 problema žena u fitnessu o kojima se šuti

Ozbiljno, ovo je najdosadniji aspekt toga biti fit. Za žene, koje imaju okruglu stražnjicu i uži struk se jednostavno odjeća ne proizvodi. Ne proizvode se uske košulje ili košulje s dugmićima dovoljno velike, da u njih stanu sve bicepsi veće od ručnog zgloba Kate Moss. A sigurno ne proizvode odjeću u koju udobno stanu te "bad ass" mišiće leđa na kojima ste tako naporno radile.

Ako niste u formi poput Heidi Klum, kabine za presvlačenje mogu biti prilično depresivne. Ako znate pronaći hlače, koje vam nisu klempave na leđima, kapu dolje. Rješenje za sve ove gluposti mogu biti velike potkošulje i tajice. Ali za ovim odabirom svog stila možete stajati sve dok vam 80' godine ne upute poziv da vam kažu kako žele svoju odjeću nazad.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak