1 1/8

1. Utiče na koncentraciju

Vježbanje i fitness su afrodizijak za žene
Vježbanje i fitness su afrodizijak za žene

Vježba je odličan način da se opustite i izbistrite svoje misli, te budete u stanju da se fokusirate na aktuelna zbivanja, ne razmišljajući o stvarima koje su se desile prije ili treba da se dogode kasnije. To znači da ste spremni da se posvetite aktuelnom trenutku i da vam u krevetu neće iznenada iz nepoznatih razloga sinuti misao o onome što ćete kuhati sutra za ručak. A svi znamo da takve misli brzo dovode do pada zadovoljstva, čiji rast dovodi ženu do vrhunca.

Ako vam je teško da se fokusirate na seks, jer  često imate "punu glavu", onda je definitivno vrijeme da se barem prošetate, a još i bolje je da se dobro oznojite. Vaše misli će tako regulisati i pročistiti i neće predstavljati barijeru zadovoljstvu u krevetu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak