Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke - Body.ba

Zdrava alternativa

Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke

Piše: Sponzorisani članak

Četvrtak, 19.01.2017.

U želji da zadovolji potrebu za uravnoteženom ishranom, Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku ukusnog i zdravog zamjenskog obroka - Formula 1 shake, koji organizmu osigurava najvažnije hranjive tvari, te vitamine i minerale. 

Formula 1 shake za zdravuzamjenu obroka pomogao je ljudima u cijelom svijetu da se svakodnevno hrane uravnoteženo i ostvare željeni cilj. Promjenom svakodnevnih navika i načina ishrane, naročito kod doručka, svako može imati zdraviju i uravnoteženu ishranu. 

“Ono što bi prije svega trebao učiniti svako,ko vjeruje i teži uravnoteženoj ishrani sa svim potrebnim hranjivim tvarima, jeste da umjesto nutricionistički neprimjerenog doručka, prepunog praznih kalorija, uzme uravnoteženiji i zdraviji obrok. Naprimjer, umjesto bureka ili pekarskih proizvoda, koji sadrže mnogo zasićenih masti, može se jednostavno uzeti Formula 1 shake, koji predstavlja praktičnu i zdravu alternativu masnom doručku i sadrži oko 220 kalorija. Sa ovim zdravim zamjenskim obrokom može se učiniti korak prema kvalitetnoj ishrani, uz unos najvažnijih vitamina i minerala. Pored toga, kroz fizičku aktivnost može se postići zdrav način života”, rekla je Nina Šebečić Crnolatac, Herbalifeova direktorica za Jugoistočnu Europu.

Provedena klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje shake-a kao zdravogzamjenskog obroka u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane dokazano efikasno za regulisanje tjelesne težine u kombinaciji sa umjerenom tjelesnom aktivnošću. 

O Herbalifeu

Herbalife je globalna prehrambena kompanija koja svojim vrhunskim proizvodima mijenja živote ljude od 1980. Naši proizvodi za ishranu, kontrolu težine, energiju, fitness i ličnu njegu dostupni su u više od 90 zemalja i to isključivo preko Nezavisnih Herbalife Članova. Predano radimo na rješavanju globalnih problema nekvalitetne ishrane i pretilosti našom ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, individualnim savjetovanjem Herbalife Članova sa svakim kupcem i stvaranjem zajednice koja kupce nadahnjuje da žive zdravo i aktivno.  

Pomažemo fondaciji Herbalife Family Foundation (HFF) i njenim programima Casa Herbalife da ugroženoj djeci osiguraju kvalitetnu ishranu. Isto tako sponzorišemo više od 190 vrhunskih sportista, timova i sportskih takmičenja širom svijeta, uključujući i Cristiana Ronalda, Wilsona Kipsanga i talijanski olimpijski tim. 

Kompanija ima više od 8.000 zaposlenika širom svijeta; njenim dionicama se trguje na njujorškoj burzi (NYSE: HLF), a neto prodaja je u godini 2015. iznosila 4,5 milijarde $. Ukoliko želite saznati više, posjetite Herbalife.com ili IAmHerbalife.com. 

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Evo šta je Audrey Hepburn jela svaki dan

Filmska i modna ikona

Evo šta je Audrey Hepburn jela svaki dan

Audrey Hepburn je ikona iz više razloga. Ne samo da je bila nadarena, da je bila dobitnica Oscara i posvećeni...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>I Victoria's Secret anđeli se bore s kilogramima

Bridget Malcolm

I Victoria's Secret anđeli se bore s kilogramima

Mnogima zvuči nevjerovatno da kroz slične probleme s kilograma uopšte mogu prolaziti i neki od najuspješnijih...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Šta se dogodi kada pijete 10 limenki cole dnevno?

Pio i bilježio promjene

Šta se dogodi kada pijete 10 limenki cole dnevno?

George Prior je 50-godišnji otac dvoje djece koji je cijelom svijetu želio jednom za sva vremena tačno...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)

>Tjestenina sa sosom je obrok najvećeg šampiona

Šampionski obrok

Tjestenina sa sosom je obrok najvećeg šampiona

Tjestenina je jedan od najlakših izvora ugljikohidrata za varenje koji sa sobom nosi ogromnu kalorijsku...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)