Žena otkrila trik s očima koji će natjerati da se odmah zaljube u vas!

Zaludjela sve na TikToku

Žena je postala viralna na TikToku nakon što je podijelila psihološki trik za koji tvrdi da može natjerati nekoga da se odmah zaljubi u vas.

Žena otkrila trik s očima koji će natjerati da se odmah zaljube u vas!

Da li vjerujete u ljubav na prvi pogled? Neki kažu da je moguće, drugi pak tvrde da je to čista izmišljotina, ali jedna žena na TikToku po imenu Sophie-Rose objašnjava trik koji ima mogućnost da vam pomogne da se neko odmah zaljubi u vas.

Viralni video pogledaln je više od 1,3 miliona puta, ali ona je naglasila da trik pali samo ako ga iskoristite na nekoj osobi s kojom se na neki način povezani i da ne vrijedi za potpune strance.

"Željet ćete to učiniti na nekome za koga znate da vam se stvarno sviđa i s kojim imate zajednički interes. Možda neće nužno djelovati na strance ili ljude s kojima nikada prije niste razgovarali do ovog trenutka, ali je stvarno dobro za simpatiju ili nekoga ko vam se sviđa", kazala je.

Takođe, ističe da je ovaj trik prolazan ako razgovarate ili se gledate jedan na jedan sa osobom na kojoj ga pokušavate izvesti.

Isitiče da je važno gledati najprije u lijevo oko jednu sekundu, zatim na usne jednu i pol do dvije sekunde, a onda u desno oko.

"Ako to uradite u pravom trenutku i sa pravom osobom, uvjeravam vas da će se zaljubiti u vas. Ovo sam već radila sa određenim osobama i provjereno radi", poručila je.

@sophieroselloyd

Hope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips💓

♬ Emotional (Instrumental) - BLVKSHP

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak