Madonna (63) se skinula i pokazala da je i dalje seks bomba, ali Instagram morao reagovati

Što je previše, previše je

Slavna pjevačica Madonna je nedavno postavila niz svojih provokativnih fotografija, koje su mnogi okarakterisali kao 'sramotnim' i 'vapajem za pažnjom'.

Madonna (63) se skinula i pokazala da je i dalje seks bomba, ali Instagram morao reagovati

Madonna je izazvala kritike nakon što je objavila "sramotne" provokativne fotografije koje su uspoređivane s pornografijom.

63-godišnjakinji inače nisu nepoznanica kontroverze, a muzička ikona sada je privukla mnogo negativnih komentara jer je objavila nekoliko fotografija na kojima se nalazi u donjem rublju, neke od njih uveliko uključuju i golotinju.

Na fotografijama ona pozira oko kreveta dok na sebi nosi grudnjak, tangice, mrežaste čarape i štikle. Na jednoj od fotografija vidjela se i bradavica, dok je na jednoj klečala ispred kreveta u tangicama jasno publici prezentiravši svoju stražnjicu.

"Prestani pokazivati svoj kur*aluk, vidjeli smo dosta toga u knjizi o seksu i tada je bilo hrabro. Sada je jednostavno bez klase i nema nikakve veze s tvojim godinama", jedan je od komentara njenih 'fanova', dok je drugi dodao:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

"Oprosti, ali ovo nije nervozno, riskantno, šokantno, umjetničko ili jedinstveno. To je očajnički poziv za pažnjom."

Naravno, bilo je i onih koji su hvalili Madonnin izgled i zaista za damu sa 63 godine izgleda savršeno, ali opet, čini se da je pretjerala, no to je ionako oduvijek najbolje radila...

Interesantno, da joj je prvi put Instagram obrisao fotografije, a navedeno je da su one uklonjene jer se vidio dio bradavice na jednoj od fotografija.

"Još uvijek me zapanjuje da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tijela osim bradavice. Kao da je to jedini dio anatomije žene koji se može seksualizirati. Bradavica koja hrani bebu!", poručila je bijesna Madonna.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak