1 1/5

Jede šest obroka dnevno

Život Cristiana Ronalda je jednostavan, ali teško ga je kopirati: Možete li vi ovoliko spavati?
Život Cristiana Ronalda je jednostavan, ali teško ga je kopirati: Možete li vi ovoliko spavati?

Cristiano Ronaldo jede čak šest obroka dnevno, kako bi održavao svoj metabolizam brzim. Često naglašava kako je upravo riba veliki dio njegove ishrane, a kao omiljene bi izdvojio prženi bakalar i tunjevinu. Jedna od njegovih omiljenih namirnica je i piletina koju smatra "čarobnom" namirnicom, zbog njenog visokog sadržaja proteina i niskog sadržaja masti.

Za doručak, Ronaldo će pojesti šunku, sir i jogurt s niskim udjelom masti. Što se tiče njegove popodnevne užine, Ronaldo najčešće bira zdrave masti poput avokada na tostu, kako bi održavao energiju za naporne treninge koji ga čekaju. Njegov prvi ručak se sastoji od piletine i salate, a drugi je obično riba, poput salate od tunjevine, jaja i maslina. Njegova večera ne sadrži ništa manje proteina, te se fudbaler obično opredjeljuje za ribu ili neku drugu vrstu mesa, poput bifteka. Prilog je najčešće salata od krompira i jajeta.

Komentari (2)

Covjek ulaze u sebe normala od nogometa zivi profesionalni sportas godine dolaze ma on je lud za nogometom fanatik lopte

Josip Bevanda

Svaka cast na nacinu zivota ovo je savrsenstvo sto on radi napreduje i u 34 godini kapa do poda majstore

Matej nikolic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak