1 1/4

I dalje ne unosite dovoljno kalorija za postizanje neophodnog suficita

Trudite se, ali i dalje ste mršavi? Četiri su razloga za to
Trudite se, ali i dalje ste mršavi? Četiri su razloga za to

Mršave osobe pri pokušaju debljanja vrlo često žive sa ubjeđenjem da jedu jako mnogo, ali da se jednostavno ne mogu udebljati. U tome često ima istine kada se posmatra jedan obrok, ali za istinsko povećanje mase potrebno je unositi mnogo hrane tokom cijeloga dana, a ne samo tokom jednog vrlo obilnog obroka koji zatvara apetit za ostatak dana.

Cijelom procesu treba pristupiti pametnije, ne prejedati se već birati kaloričnije i kvalitenije namirnice. To znači da se treba koristiti pomoć vrlo važnih dobrih masnoća koje su inače najkaloričnije namirnice koje postoje, a uz to nikako ne treba zaboraviti na veliku važnost proteina koje treba učiniti sastavnim dijelom svakog od četiri, pet, pa i šest obroka u danu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak