1 1/6

Povećanje fizičke aktivnosti tokom dana

Kako skinuti masne naslage sa stomaka?
Kako skinuti masne naslage sa stomaka?

Prvi i najčešći problem osoba koje imaju veliki stomak i pozamašnu količinu sala na i oko istog je taj što se jednostavno minimalno kreću i što žive letargičnim, sjedećim i usporenim stilom života. Bilo da se počne ići pješke ili s biciklom na posao, da se prestane koristiti lift, da se uvedu redovne šetnje svakoga dana ili počne vježbati u teretani, sve su to aktivnosti koje će malo po malo uticati i na poboljšanje tjelesne forme i dovođenje linije u red.

Komentari (2)

Hahaha Nije problem ni u pobijedi nad ljenoscu samo treba naci dobru inspiraciju i napravit dugorocni cilj. Ja sam smrso i u fomi sam a moja inspiracija su zene. Ali mi je smijesno kad je naslov kako smrsati a onda napisu ono sto je ocigledno i sto cak i djeca znaju.
A sto se tice mrsanja bez treninga ima i za to lijeka samo sto je opasno po zivot. Ima preparata dosta. Jedan primjer je efedrin a ima ih jos a svi su opasni.

Ado

Lud zna da ce se rijesiti sala oko struka, ako promjeni nacin ishrene i poveca aktivnost, ali kako se natjerati da se to uradi,lijenost je zlo.
Kako smanjiti salo oko strika beztih tih radjji? To bi bilo nesto.

Brajlovic Srerif
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak