Popularna pjevačica je uz ovu dijetu kao od šale skinula 10 kilograma

Banana dijeta

Milica Pavlović je jedna od najzgodnijih pjevačica na balkanskoj muzičkoj sceni.

Popularna pjevačica je uz ovu dijetu kao od šale skinula 10 kilograma

Osim što dobro pjeva, Milicu krasi i vitka linija koju je dovela do savršenstva zahvaljujući popularnoj dijeti. Ona se odlučila za japansku banna dijetu i veoma lako uspjela da skine 10 kilograma.

"Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s ljekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara", kazala je Milica.

Banana dijeta je djelotvorna kad želite da izgubite prekomjerne kilograme, a veoma je jednostavno - za doručak se jedu samo banane, a preostali dio dana može se jesti druga hrana, ali pod uslovom da je uravnotežem i zdrav obrok u pitanju.

Svako jutro jedu se jedna do dvije bananke, koje brzo zasite. Kod ove dijete ne smijete jesti nakon 20 sati navečer.

Pjevačica je imala sljedeći meni tokom japanske dijete:

Doručak: 3 banane, a uz njih je dozvoljeno još samo konzumirati vodu ili popiti času nemasnog mlijeka.

Ručak: Dinstano povrće sa junećim mesom ili riblja čorba ili integralna tjestenina sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, uglavnom zelena.

Za večeru pileće ili ćureće meso na roštilju, povrće ili riba, kao i salata po želji, a zadnji obrok najkasnije se konzumira u 20 sati.

Komentari (1)

Dobra za sex

Taribo West
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak