Stjuardesa otkrila zašto nije dobro piti čaj ili kafu u avionu i mnoge šokirala

Radije uzmite neko drugo piće

Posao stjuardese nesumnjivo može biti jedan od najzanimljivijih, ali i jedan od najzahtjevnijih na svijetu.

Stjuardesa otkrila zašto nije dobro piti čaj ili kafu u avionu i mnoge šokirala

Cierra Mistt, stjuardesa i aktivni korisnik TikTok aplikacije, otkrila je svojim pratiocima malo poznate tajne o radu kao stjuardesa. Cierra je objasnila zašto nije dobro piti čaj ili kafu dok letite.

Stjuardesa je objavila video na TikTok-u, koji je postao viralan i premašio sedam miliona pregleda. Video se zove "Tajne o pilotima i stjuardesama". U videu je podijelila razloge zašto nikada ne pije čaj ili kafu dok je na brodu, niti preporučuje drugima da to čine.

"Osim ako nismo super očajni, nećemo piti kafu ili čaj u avionu ", rekla je.

"Voda koju koristimo za kafu i čaj dolazi sa istog mjesta - i pogodite šta? Nikada se ne čisti. Iako aviokompanija može reći putnicima da radi redovno testiranje kvaliteta vode, rečeno nam je da je potrebno šest do devet mjeseci za najmanje jedan da se desi test na avionu. Neće očistiti taj rezervoar osim ako nešto ne pronađu", kazala je Mistt.

Korisnici su bili skeptični prema Cierrinim komentarima – dok su neki bili zahvalni na savjetu, drugi nisu bili u potpunosti uvjereni u ono što je imala da kaže na TikToku.

Međutim, neki od njih su rekli da nikada više neće piti čaj i kafu u avionu: "Hvala na informaciji o vodi... definitivno više nikada neću piti tu prokletu vodu ", odgovorio je jedan od njih. Drugi korisnik se složio, rekavši: "Neću to učiniti osim ako nije apsolutno NEOPHODNO...".

@cierra_mistt

secrets about pilots and flight attendants (p.2) ✈️

♬ original sound - Cierra Mistt

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak