2 2/5

Operite ruke

Njega kože muškaraca: 5 savjeta za pravilno pranje lica
Njega kože muškaraca: 5 savjeta za pravilno pranje lica

Ovo je važan prvi korak u njezi kože muškaraca. Zanemarivanje pranja ruku prije pranja lica može zaista negativno utjecati na zdravlje kože vašeg lica. Jedno istraživanje s Univerziteta u Boulderu je utvrdilo da na našim rukama nosimo 3.200 bakterija. Nakon što se stvori pjena, dlanove trljajte 20 sekundi. Očistite sve, stražnji dio ruku, zapešća, između prstiju i ispod noktiju. Tek nakon što temeljito očistite ruke, počnite sa čišćenjem lica.

Komentari (1)

Niti jedna osoba nebi trebala mjenjati na sebi ono sto ti je bog podario,a posebno nekim operativnim zahvatima.Svaka promjena na osobi operativnim zahvatom je kratkotrajna i vrlo brzo dode na naplatu.Poslije oboljenja je sve kasno.Budi ono sto jesi i kakvog te je bog nadario.Ljepota dolazi postepeno svojim higijenskim odrzavanjem.

Smail Buljic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak