Schwarzenegger izgleda sićušno pored najjačeg čovjeka na svijetu!

Susreli se u Ohiju

Arnold Schwarzenegger susreo se u Ohiju s najjačim čovjekom svijeta, Tomom Stoltmanom (27) i njegovim bratom Lukeom (37), na Arnold Sports Festivalu.

Schwarzenegger izgleda sićušno pored najjačeg čovjeka na svijetu!

74-godišnja zvijezda "Terminatora" pozvala je Toma i Lukea da se natječu u Arnold Classicu, najjačem takmičenju.

Unatoč naslovu svjetskog prvaka, Tom Stoltman je završio tek na sedmom mjestu, ali je obećao da će se vratiti kako bi to nadoknadio. Međutim, osvojio je nagradu od 5.300 funti, dok je brat Luke otišao kući s 15.000 funti za osvojeno treće mjesto nakon što je podigao 213 kg.

Tom je na Instagramu napisao: "Dogodilo se nešto sjajno! Tako sam dugo željela upoznati Arnolda!".

"Znao sam da ću se morati potruditi da dođem do prvih pet na ovom takmičenju. Jako sam se borio", dodao je Tom.

Samo nekoliko dana prije dolaska u Sjedinjene Države, Tom je osvojio titulu najjačeg britanskog čovjeka. Prošle godine osvojio je i naslov svjetskog prvaka.

Mnogi su odmah uočili da Schwarzenegger pored Toma Stoltmana izgleda čak i sićušno, a dobro svi znamo da je Austrijanac pravi snagator.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak