Carol Dias provokativnim fotografijama izluđuje pratioce na Instagramu

Oblikovana figura joj je donijela slavu

Carol Dias je fitness model, poduzetnica i internet senzacija iz Sao Paula, Brazil. Postala je popularna zbog svojih slika i video zapisa u kojima prikazuje svoj životni stil, treninge, zdravu ishranu i putovanja.

Carol Dias provokativnim fotografijama izluđuje pratioce na Instagramu

Carol je od malih nogu voljela biti aktivna i zdrava. Bavila se raznim sportovima i disciplinama koji su bili dio njenog redovnog školskog programa, uz sudjelovanje u vannastavnim aktivnostima poput odbojke i plesa. Nakon završetka studija, Carol je odlučila da svoju ljubav prema sportu želi kombinovati sa svojom strašću za modelingom. Njen cilj je bio da postane fitness model, a vremenom ga je uspjela i ostvariti:

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak