2 2/6

Bol u stomaku

Probavne smetnje koje mogu ukazivati na ozbiljne probleme
Probavne smetnje koje mogu ukazivati na ozbiljne probleme

Bolovi u različitim dijelovima stomaka mogu označavati različite bolesti. Dok se problemi sa slijepim crijevom očituju u desnom uglu stomaka, mogu se očitovati i u području pupka. S druge strane, bol u gornjem dijelu stomaka odnosit će se na probleme s mjehurom. Ipak, ponavljajuća bol u stomaku mogla bi značiti i sindrom iritabilnog crijeva (SIC). Simptomi SIC-a su nadutost, ali i prisutnost plinova, proljeva te zatvor.

Komentari (1)

Imam non stop kontantne bolove u zelucu osecam naduvavanje stomak bio sam kod lekara i kod specijaliste uradijo sam snimah kutanje sreva pomocu koga su mi snimili źeludac ali su mi dali pantrazol i neke kesice da pija ali bolovi su i dalje prisutni

Barjamovic danilo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak