Victoria Beckham otkrila kako se hrani, fanovi se pitaju zar može da se živi na taj način?

Svakodnevno je radila na sebi

Victoria Beckham jedna je od najpopularnijih žena na svijetu, a na društvenim mrežama je prati više od 40 miliona pratilaca.

Victoria Beckham otkrila kako se hrani, fanovi se pitaju zar može da se živi na taj način?

Radi se o supruzi slavnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, no treba reći da je popularnost tekla puno prije, dok još nije ni upoznala nekadašnjeg igrača Manchester Uniteda i Real Madrida.

Victoria se proslavila kao pjevačica popularne grupe Spice Girls, a ono po čemu se ističe je njen dobar izgled koji se ne mijenja unatoč godinama. Mnogi će reći da Victoria i danas izgleda kao prije 25 godina.

Naravno, puno vježbanja zasluženo je za to, no veliku ulogu u njenom mladalačkom izgledu odigrala je ishrana. Mnogi se pitaju kakva je to ishrana, a evo sada ju je i sama otkrila.

Kazala je kako je njen omiljeni obrok malo soli na tost hljebu napravljenog od cijelog zrna pšenice, što je naravno ostavilo u čudu sve njene fanove i kompletnu svjetsku javnost.

Svojevremeno je kazala da je bila prava napast za mnoge restorane jer je imala posebne zahtjeve kada je priprema hrane u pitanju.

"To je taj ugljeni hidrat zbog kojeg se osjećate udobno, a ja volim so", kazala je Victoria, koja također obožava da se namirnice kuhaju na jednostavan način bez ulja, masla ili soseva.

Što se tiče vježbanja, otkrila je da svaki dan vježba i da joj je to kao "pranje zuba" i da to smatra potpuno normalnom rutinom.

"Najprije trčim na pokretnoj traci, a nakon toga slijedi vježba prema programu koji sam dobila od mog trenera", kazala je.

Između ostalog je, kaže, ljubitelj trčanja, pa skoro svaki dan pretrči između osam i 10 kilometara, a neizostavna je i joga.

Kako je njena koža tako savršenog izgleda? "Svako jutro na prazan stomak unesen dvije kašike jabukovog sirćeta i zatim popijem čašu vrele vode s limunom", priznaje.

Komentari (1)

Ako to može podnijeti, ta umjesto želuca ima plastični lonac...

Zdenka Bilušić
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak