1 1/5

Tradicionalni sklekovi

Razvijte snažna prsa uz različite vrste sklekova
Razvijte snažna prsa uz različite vrste sklekova

Prije svega, važno je shvatiti kako se rade tradicionalni sklekovi. Počnite s rukama ispod ramena na podu. Pobrinite se da vaša leđa budu ravna, te možete stajati na vrhovima prstiju nogu ili na koljenima. Polako se spustite prema dolje. Česta greška koju ljudi prave je da njihov donji dio tijela dodiruje tlo. Stoga se pobrinite da vaši laktovi budu blizu tijela, a ne sa strane. Ovako ćete pravilno uraditi vježbu.

Tradicionalni sklekovi rade na vašem cijelom tijelu istovremeno - od ruku, trbuha i donjeg dijela tijela, te pomažu u izgradnji ravnoteže i stabilnosti.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak