3 3/9

3. Posoli vodu

Trikovi za kuhanje savršene tjestenine
Trikovi za kuhanje savršene tjestenine

Dodaj so - i to, puno soli! Nemoj ubaciti prstohvat, treba ti najmanje kašika soli. Kao kad ti more uđe u usta - tako slana mora biti voda. To pojačava okus tjestenine. Vjeruj, sve škrobne namirnice imaju bolji ukus kad su dobro posoljene.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak