4 4/9

4. Neka voda jako zakipi

Trikovi za kuhanje savršene tjestenine
Trikovi za kuhanje savršene tjestenine

Još jednom, nemoj da te glad natjera da tjesteninu ubaciš u vodu koja jedva nije pošteno zakipila jer rezultat mogu biti sljepljeni i sirovi dijelovi - da srce pukne bilo kojem ljubitelju paste.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak