1 1/4

Atkinsova dijeta

Ishrana koja je starletu dovela na vrh: Tajne dijete i treninga Kim Kardashian
Ishrana koja je starletu dovela na vrh: Tajne dijete i treninga Kim Kardashian

Postoji razlog zbog kojeg je Kardashian West uspjela održati figuru i nakon trudnoće, a to je uglavnom zahvaljujući njenoj prošloj predanosti Atkinsovoj dijeti. Atkinsova dijeta poznata je po tome što gotovo u potpunosti smanjuje unos ugljikohidrata, a umjesto toga uključuje obilje proteina i zdravih masti, slično Dukan dijeti u koju se navodno kune Kate Middleton.

Međutim, nakon potpunog izbacivanja ugljikohidrata Atkinsova dijeta vas potiče da ih vratite u svoju ishranu u malim obrocima, kako biste izbjegli potpuno oduzimanje ugljikohidrata.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak