1 1/7

Biografija

Kolumbijska bikini i fitness ikona koja obara s nogu
Kolumbijska bikini i fitness ikona koja obara s nogu

Rođena i odrasla u Valleduparu, gradiću u Kolumbiji, Rosanna Cordoba najmlađa je od pet braće i sestara. Njeni roditelji su uvijek isticali važnost obrazovanja, pa je učenje i dobivanje visokih ocjena bilo izuzetno važno za Rosannu.

Trojica njene braće postali su hirurzi, a jedan se i dalje školuje. Što se tiče Rosanne, ona je magistrirala porezno pravo, što je u Kolumbiji bilo izuzetno prestižno obrazovanje koje su mogli steći samo studenti s najvišim ocjenama.

Komentari (3)

Otisla ba u Ameriku sa se uda. Sada se Hutchinson preziva... udala se godinu nakon sto je emigrirala

VelaHavle

Ako je ona najmladja i ako je zavrsila 2013. porezno pravo, onda joj je cetvrti brat propalitet ako jos studira. Inace pocijepao bih je kao sandzo rodni list.

VelaHavle

prica je dirljiva, guza je za desetku.

bitiilinebiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak