2 2/8

Biografija

Zavidnom figurom inspiriše i druge da krenu njenim stopama
Zavidnom figurom inspiriše i druge da krenu njenim stopama

MacKenzie Puricelli kaže da je kao tinejdžerka bila samosvjesna osoba. Nakon 12. godine počela je etiketirati hranu kao "dobra i loša", te se već tad brinula o višku kilograma. Zbog toga je 2015. godine započela svoje fitness putovanje.

Ona kaže i kako je većina djevojaka u njenom okruženju bila poprilično mršava, te se MacKenzie počela uspoređivati s njima.

Fitness je trebao predstavljati vrata za zdraviji život, ali MacKenzie je postala potpuno opsjednuta novim životnim stilom. Iako je postala fit, iznutra se osjećala izmučeno i umorno.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak