1 1/3

Čak i najbolja vrsta je opasna iznad 65°C

Kako na zdrav način spremiti kafu
Kako na zdrav način spremiti kafu

Neovisno o kvalitetu kafe ukoliko ne obratimo dovoljno pažnje možemo je pokvariti. Prema svjetskoj zdravstvenoj organizaciji vrući napitci mogu povećati mogućnost oboljenja od raka. Zbog toga, američko udruženje protiv raka savjetuje da se kafa konzumira kada je temperatura iste ispod 65°C.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak