1 1/4

Ronnie Coleman - Niz povreda leđa

Četiri najgore povrede u bodybuildingu ikada
Četiri najgore povrede u bodybuildingu ikada

Legendarni Ronnie Coleman već godinama se bori sa zaostavštinom iz dana kada je bio najjači, a što se odnosi na tešku povredu leđa zbog koje je čak deset puta bio na operacionom stolu. Brutalne težine s kojima je trenirao isključivi su krivac za to, a legendarni snimak čučnja sa 360 kilograma, smatra se i najvećim razlogom nastanka problema koje je imao kasnije u životu.

I pored svega toga, svojevremeno je izjavio da jedino za čim žali je to što nije napravio 4 umjesto 2 ponavljanja, jer osjećao da ima dovoljno snage za još dva.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak