1 1/4

Claire Bentley, 30

Ponosne mame pokazale svoj post-porođajni stomak
Ponosne mame pokazale svoj post-porođajni stomak

Clarie živi sa suprugom Matthewom, i svoje dvije kćerke. Najmlađa Jasmine ima četiri mjeseca. Clarie kaže: "Moje tijelo nije savršeno, ali jako sam sretna i zahvalna kako izgledam nakon rađanja dvoje djece. Prije nego što sam zatrudnjela, nosila sam veličinu 38. Ja sam bila jako mršava i nisam imala ništa na mojim kukovima ili trbuščiću, a i moje grudi bile su sitne. "

"Nakon poroda nosim veličinu 42, i imam strije posvuda. Moje grudi su se opet smanjile. U trudnoći su otišle iz A-košarice u C-košaricu i sada su ponovo u A što mi je iznenađujuće. U početku mi je bilo malo neugodno zbog svih promjena, al sad sam već prihvatila svoje tijelo. Kad idem plivati sa Imogenom, ne stidim se pokazati strije. Trenutno sam na dijeti 16:8 (jedeš 8 sati a iza 16 postiš), i kad Jasmine spava ja intenzivno treniram."

Moja mama i ja smo jako bliske, pripremila me za promjene koje će doći poslije porođaja, i njoj uvijek postavljam pitanja u vezi svega. Pravi pritisak postoji, a on dolazi od strane društvenih mreža. Ovo je sve  stvarnost i većina majki izgleda kao ja, a svi oblici tijela su lijepi.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak