1 1/3

Soda bikarbona

3 Stvari koje pomažu da se riješite peruti
3 Stvari koje pomažu da se riješite peruti

Soda bikarbona je zaista brz i jeftin način da se riješite peruti. Soda bikarbona je prirodni antiseptik i može vam pomoći ukloniti višak nakupljene izlučevine lojne žlijezde. Nakon što vam perut potpuno nestane, možete se vratiti samo korištenju vašeg uobičajenog šampona - ne preporučujemo sodu bikarbonu za stalnu upotrebu.

Kako koristiti sodu bikarbonu: Sve što trebate učiniti je dodati vrlo malo sode bikarbone u svoj šampon i umasirati ga na korijen kose nekoliko minuta. Vidjet ćete razliku nakon nekoliko korištenja, a nakon što to napravite, za jednu ili dvije sedmice, perut bi trebala potpuno nestati.
Ako se perut nastavi vraćati, razmislite o tome da promijenite šampon i balzam ili posavjetujte se sa dermatologom.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak