2 2/3

Jabučni ocat

3 Stvari koje pomažu da se riješite peruti
3 Stvari koje pomažu da se riješite peruti

Jabučni ocat čisti kosu i eliminiše ostatke proizvoda, u slučaju da kosu niste dobro izaprali. Jabučni ocat je prepun vitamina i aminokiselina, a ima antibakterijska, protuupalna i antifungalna svojstva, što ga čini nevjerovatnim sastojkom za mnoge problema s kožom.

Kako koristiti jabučni ocat: Na ukupnu količinu pomiješajte jednu trećinu ocata i dvije trećine vode. Smjesu prelijte po kosi, pazeći da ne dođe u dodir sa očima. Ostavite da djeluje 5 - 10 minuta, pa kosu operite kao i inače. Ako i u jednom trenutku osjetite neugodnost ili peckanje, obavezno odmah isperite kosu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak