Čudesan izgled tijela četiri dana nakon porođaja - Body.ba

Šokirala javnost

Čudesan izgled tijela četiri dana nakon porođaja

Piše: Body.ba

Subota, 30.11.2013.

Norveški fudbaler Lars-Kristian Eriksen može biti i više nego ponosan na svoju zgodnu suprugu koja je postala pravi fenomen nakon što je objavila fotografiju svog tijela nedugo nakon poroda.

Caroline Berg Eriksen je svega četiri dana nakon rađanja kćerkice Nelije na Instagramu objavila fotografiju svoje fantastične figure u grudnjaku i gaćicama te napisala "Osjećam se tako prazno, a s druge strane i ne. 4 dana nakon poroda".

Ova fotografija je izazvala bijes kod ostalih žena koje jako dobro znaju kako tijelo prosječne žene ni približno ne izgleda tako dobro nakon 9 mjeseci trudnoće.

"Objavila sam fotografiju jer sam ponosna na sebe i svoje tijelo nakon nečega što je toliko zahtjevno kao što su trudnoća i porod, i mislim da bi na sebe jednako ponosne trebale biti sve majke, neovisno o tome kako im tijelo izgleda", poručila je kasnije gospođa Eriksen.

Kako to obično biva, i u ovom slučaju je genetika i prirodna obdarenost učinila svoje. Stoga sve ostale žene ne bi trebale biti uzrujane nakon što vide ovu fotografiju jer ipak treba imati na umu da su ovakvi slučajevi i više nego rijetkost.

On je danac,,ne norvezanin

- Hamula

Nedelja, 01.12.2013. 10:36,

Prijavi neprimjeren komentar


A za ovu temu je jako bitno da li je on Danac ili Norvezanin

- Natasa

Utorak, 03.12.2013. 16:55,

Prijavi neprimjeren komentar


  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>10 fitness ciljeva koji će vas dovesti u formu

Pravi put do top forme

10 fitness ciljeva koji će vas dovesti u formu

Ciljevi postavljeni u smislu, "ove godine želim skinuti salo", nisu dovoljno dobro precizirani i u velikoj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Revolucija u sportu - adidas Alphaskin

U saradnji sa NASA-om

Revolucija u sportu - adidas Alphaskin

Ova sportska "revolucija"/ ALPHASKIN dio je tehnološkog ostvarenja kompanije adidas koja je u saradnji sa...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Sve što vam treba: Šest pravila mršanja

Za odlučne

Sve što vam treba: Šest pravila mršanja

Prije svega da razjasnimo osnovnu stvar, ono što svi pretili žele je smanjenje masnih naslaga na tijelu i tu...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)