2 2/3

2. Ishrana kao osnovni element "klesanja" trbušnjaka

Lazar Angleov i trbušnjaci: Šta je tajna Bugarina?
Lazar Angleov i trbušnjaci: Šta je tajna Bugarina?

Kako svi ljudi imaju six-pack, razliku čini prije svega nivo masnih naslaga koje se nalaze između mišića i kože. Samim tim, jasno je da prvenstveno obraćanje pažnje na kvalitet ishrane i vodi do željenog cilja.

"U poređenju sa ranijim periodom, sada duže vrijeme održavam dijetu sa niskim unosom ugljikohidrata, umjesto održavanja ketogene dijete. Keto dijeta mi je rezultirala sa većim gubljenjem mišićne mase. Većinu vremena sam na dijeti sa kružnim ciklusima niskog unosa ugljikohidrata, jer sam u mogućnosti da održim snagu i gustoću mišića. S druge strane, držanje dijete s niskim unosom ugljikohidrata mi ne omogućava brzo topljenje masnih naslaga".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak