Ona bi vas mogla savladati: Nevjerovatna Isabela je profesionalna hrvačica koja izgledom oduzima dah

Svakim danom sve jača i uspješnija

Isabel Lahela je kanadska Powerlifterica, personalna trenerica, fitness model i bivša hrvačica WWE-a. Drži kanadski nacionalni rekord u Powerliftingu u kategoriji težine 52 kg. Uz titulu juniorskog prvaka u dizanju utega u Ontariju 2014. godine.

Ona bi vas mogla savladati: Nevjerovatna Isabela je profesionalna hrvačica koja izgledom oduzima dah

Međutim, Isabel nije uvijek bila idealna slika kondicije ili zdravlja. Tokom svoje rane mladosti borila se s poremećajima slike tijela. Osim toga, dok je bila mlađa često je bila maltretirana od strane svojih vršnjaka. Ovi događaji poslali su Isabel u spiralu negativnosti i depresije, koja se s godinama samo pogoršavala.

Isabelina situacija postala je toliko nepodnošljiva, da je napokon odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Upisala se u teretanu u kojoj je za nekoliko mjeseci promijenila tjelesnu građu. U tom periodu je otkrila i novu ljubav prema fitnesu, zbog čega se počela baviti aktivnostima kao što su CrossFit, powerlifting i olimpijsko dizanje tegova.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak