Trening nogu Tom Platza - čovjeka s najrazvijenijim nogama ikad

Program s kojim je napravio nešto nestvarno

Ako nešto može garantovati uspjeh u razvoju mišića nogu, onda je to definitivno slijeđenje najčešćeg trening plana čovjeka koji je imao najrazvijenije noge ikad.

Trening nogu Tom Platza - čovjeka s najrazvijenijim nogama ikad

Tom Platz je legendarni bodybuilder i pripadnik "zlatne ere" neprevaziđenih bodybuildera kojima se i danas svi dive. S nestvarnim kvadricepsima bio je i ostao inspiracija, kako njegovih kolega i rivala tokom '70-ih i '80-ih godina prošlog vijeka, tako i generacijama novih rekreativaca i ozbiljnih takmičara.

Zbog toga je njegov trening program nogu posebno cijenjen. Obično se sastojao iz sedam vježbi, a broj serija i ponavljanja unutar njih, prilično se razlikuje od preporuka većine današnjih fitness stručnjaka. Krenimo redom.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak