1 1/5

Liječenje slomljenog srca

Istinski pokretači: Pet stvari zbog kojih muškarci stvarno počinju vježbati
Istinski pokretači: Pet stvari zbog kojih muškarci stvarno počinju vježbati

Propast ljubavne veze je jedna od najtežih situacija u kojima se ljudi mogu naći, a interesantno, to je ujedno i najbolja polazna tačka za dramatičnu tjelesnu transformaciju i dostizanje najbolje tjelesne forme u cijelome životu.

Ovakav način emotivnog pražnjenja je bez imalo sumnje i najbolji mogući jer za razliku od traženja utjehe u alkoholu i opijatima koji uništavaju organizam, vježbanjem se popravljaju i jačaju kako duh, tako i cijelo tijelo. U tim okolnostima vraćanje ponosa i podizanje ega je ono što ljudima najviše treba, tako da prilikom svakog osjećaja tuge jednostavno treba spremiti stvari i otići u teretanu, a nakon sat vremena intenzivnog treninga stvari će biti drastično drugačije.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak