Bez obzira na to gdje u svijetu se nalazite, uvijek možete pronaći ukusan komad čokolade. Ovaj slatkiš je standardan za svako područje u svijetu, a tipično postoje tri različite vrste: mliječna, bijela i tamna čokolada. Međutim, sada službeno postoji i četvrta vrsta čokolade - rubin.
Jeste li znali da postoji i četvrti tip čokolade?
Ružičasta čokolada koja osvaja svijetOva čokolada je osmišljena u Švicarskoj od strane korparacije Barry Callebaut. Posebna roza nijansa je ono što je čini toliko posebnom.
Boja ne proizilazi iz dodatnih sastojaka, već iz jedinstvenog Ruby kakao zrna. Ovo zrno čokoladi pruža okus bobičastog voća i boju koju ne može ponuditi ni jedna druga vrsta čokolade.
Rubin čokolada je, otkako je otkrivena, pružila ukusnu i zanimljivu promjenu mnogim čokoladnim proizvodima. Ruby zrno se koristi za izradu različitih vrsta čokoladnih proizvoda, slično onome što se danas radi s bijelom, mliječnom i tamnom čokoladom.
Ova čokolada je nešto potpuno novo za ljubitelje slatkiša, a najbolji dio je to što je potpuno prirodna i ne sadrži nikakve dodatne ukuse i boje.